aug
31

Már megint ruhát vennék

Címkék: nike | Szerző: Lady Fit | 10:47 pm

Közkívánatra, vagyis igazából reális igényt elégítek ki (köszi Andi! :) azzal, hogy most egy könnyedebb ruhás cikket dobok össze, ami inkább képes, mint szöveges. Ami egyébként minden másnap eszembe jut, pláne most, hogy az időjárás sem az igazi, és komolyan türtőztetnem kell magam a ruha puszta leírásától is, mert szerintem már ez is serkenti a shoppingolási vágyamat, az esőről nem is beszélve. Naszóval, a gondom az, hogy a Nike folyamatosan olyan gyönyörű dolgokat pakol fel a weblapra, hogy minden héten, majd' megszakad a szívem. Mindig tudnék valami újat venni. És főképp azért is, mert ugye a harmónia fontos, passzoljon a cipő, a ruha, a csuklószorító és a táska. Legalábbis ez lenne egy ideális eset, de ez azért nehezn kivitelezhető. Ezt is titkoltam eddig, de az igazi gyengéim a táskák, amiből aztán végképp nagy a választék.  Sajnos nem a szekrényemben. Nem is ragozom tovább, íme az esős ősz kedvenc darabjai. És aki részrehajlással vádolna, a Nike egy szerelem, egy életrézés, amivel vagy azonosul valaki, vagy nem.

alulról haladok

szerintem idén az ezüst/szürke- pinket fekete -pinkre cserélem

 

 

 

 

 

 

 

 

a pamutgatya bolyhosodik, tehát ez mindenképpen praktikusabb is

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ehhez mindenképpen kell majd egy új melltartó is

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ha fáznék, és a másik két Nike pulcsim nem bizonyulna megfelelőnek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ha sok az edzőscuccom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

no és ha kevesebb :)

 

 

szerintem jó lesz, ha most írok egy levelet a Jézuskának.

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://bfit.blog.hu/api/trackback/id/tr532263107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tracy77 2010.09.06. 11:37:58

Ez nálam is így van. Bár Nike edzőcuccból nincs hiányom de ez a kollekció nagyon dögös. Jövő hónapban veszek is pár felsőt , mert abból sosem elég. Nagyon jók a táskák is. Jó lenne idén is kifogni valami féláras akciót. Bár számomra ez a legveszélyesebb mert minden pénzem elköltöm ilyenkor, de ki tudja megállni , hogy ne vásároljon többet mint amennyire éppen szüksége van?
süti beállítások módosítása