már
27

Ritkán írok mostanàban az órai tapasztalataimról, mert többnyire nincs is mit, hiszen az utóbbi időben csak a legjobb edzőkhöz járok, ahol nincs mit hozzáfűzni, ùgy jó, ahogy van. Az edzői szolidaritás miatt nem írok neveket, de azt meg kell osztanom veletek, hogy tegnap mennyire rossz órán jártam.

Bookmark and Share
már
25

Ugyan én a húszas éveim elején járok (bár nagyon közel a közepéhez), de élnek a környezetemben idősek, akik jó esetben megkérdeznek arról, hogy szerintem milyen mozgásba fogjanak bele, rossz esetben pedig nekem kell noszogatni őket, hogy mozogjanak valamit, mert rengeteget tehetnek ezzel az egészségükért, életminőségük javításáért.

Bookmark and Share
már
24

Nő, vagyok, így azt hiszem nem tehetek róla, genetikailag kódolva van, szeretek öltözködni. Miután edzőpalánta vagyok, így a mozgós- edzős ruhatáramat is bővítésre ítéltem, természetesen csak azért, hogy jobban menjen a munka.

Bookmark and Share
már
23

Mivel én nem vagyok semmi jónak az ellensége, így abszolút támogatom, hogy nagy cégek országos fitness turnékat szerveznek, ahol mindenki megismerkedhet a legújabb fitness - aerobik irányzatokkal, és ráadásul a legjobbaktól lesheti el a lépéseket. Ilyen a Nivea Fitness Tour is, aminek soron következő állomása Pécs lesz.

A turné április 29- ig tart, és szinte az egész országot lefedi. Ha már a legjobbakat említettem, a teljesség és rangsor igénye nélkül, az órákat olyan oktatók tartják, mint Füzessy Balázs, Lamm Nikolett, Borsodi Balázs, José Martinez. És milyen órák lesznek? Szintén a teljesség igénye nélkül, dance aerobic, functional training és BodyART órákon vehettek részt.

Az órákon történő részvételhez regisztráció szükséges, amelyet a Nivea oldalán tehettek meg. Ráadásul minden résztvevő ajándékcsomagot is kap.

A turné helyszínei és időpontjai: 

Pécs 03.25.
Szeged 03.30.
Kaposvár 04.01.
Zalaegerszeg 04.06.
Miskolc 04.08.
Győr 04.13.
Budapest 04.15.
Eger 04.20.
Kecskemét 04.27.
Debrecen 04.29.
 

Bookmark and Share
süti beállítások módosítása