máj
24
 
Sok cég hirdeti magát az egészséges életmód égisze alatt, ilyen- olyan mítoszt kreálva maga köré, csak azért, hogy meglovagolja az EGÉSZSÉG trendet, azonban a legtöbb már első látszatra is csak erőltetett próbálkozás, hogy na, csináljunk már valamit mi is. Ami a legtöbb esetben hiányzik az a valódi koncepció és az igazi elkötelezettség, így végül nem lesz hiteles. Azonban amit a Flora csinál- kezdte ugye a Szívbarát munkahellyel, és most itt vannak a Szívbarát lépések - az dícséretre méltó és követendő. Mert a kampány jól felépített, van mögötte tartalom és összefüggő koncepció.
 
Mert tény, hogy a mozgásszegény életmód és helytelen táplálkozás mind táptalaja annak, hogy jelenleg Magyarországon a keringési megbetegedések következtében bekövetkezett korai halálozások aránya háromszor magasabb, mint az Európai Uniós átlag. Valahol minden sporttal és egészséggel foglalkozó szakember és lelkes amatőr célja hosszútávon az, hogy ezeken az adatokon közös erővel változtassunk. Ehhez viszont kellenek az olyan nagy cégek is, mint a Flora, akik zászlójukra tűzik ezt a célt, és tényleg képesek valamit tenni az érdekében, nem csak az eladási mutatóikat nézegetik. (Tudom persze, hogy nagyon is összefügg, és minden szentnek maga felé hajlik a keze, de a lényegen, az eredményen ez most nem változtat, nem vesz el az értékéből).
 
Idei újítás a Szívbarát Lépések Program, illetve annak microsite- ja a szívbarátlépések.hu.

Mit is nyújt ez az oldal? 
Segít a szívbarát életmód kialakításában, mindenki lépésről- lépésre tervezheti meg saját tempójához igazodva azt, hogyan halad előre egy egészségesebb életmód kialakításában.
Említettem a saját tempót, ez azt jelenti, hogy mindenki létrehozhatja egyedi profilját,és naplójában vezeti, hogy mit tett eddig. Emellett kaphatunk napi szívbarát tippeket is, és az Impulzus rovatban pedig érdekes szívbarát híreket olvashatunk.
 
Szóval klikkeljetek, tervezzetek, és hajrá Flora!!!
 
Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://bfit.blog.hu/api/trackback/id/tr612017627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása