máj
24
 
Sok cég hirdeti magát az egészséges életmód égisze alatt, ilyen- olyan mítoszt kreálva maga köré, csak azért, hogy meglovagolja az EGÉSZSÉG trendet, azonban a legtöbb már első látszatra is csak erőltetett próbálkozás, hogy na, csináljunk már valamit mi is. Ami a legtöbb esetben hiányzik az a valódi koncepció és az igazi elkötelezettség, így végül nem lesz hiteles. Azonban amit a Flora csinál- kezdte ugye a Szívbarát munkahellyel, és most itt vannak a Szívbarát lépések - az dícséretre méltó és követendő. Mert a kampány jól felépített, van mögötte tartalom és összefüggő koncepció.
 
Bookmark and Share
máj
21

Szeretem a focit

| Szerző: Lady Fit | 11:51 am

Tudom, a blog fókusza az aerobic, de mindjárt itt a VB, tehát tessék csajok, egy jó kis focistás Nike kedvcsináló a meccsnézéshez!

 

Write The Future from Nalden on Vimeo.

Bookmark and Share
máj
21

 

Május 29- én, remélem már kicsit jobb időjárási viszonyok között, -ami majd mindenki kedvét meghozza egy kis mozgáshoz - a Wellness Magazin ismét aerobik napot rendez.
Bookmark and Share
máj
20

Samba- aerobic

Címkék: aerobic | Szerző: Lady Fit | 3:04 pm

 

Nyakunkon a focivébé, ezért minden magára valamit is adó sportcég ehhez kapcsolódó kampányokkal rukkol elő. És hogy, hogy mi köze a focinak az aerobikhoz? A Nike Write the future kampányában az egyik reklám teaser- ben Ronaldinho a főszereplő, és egy bizonyos samba- robics a fő téma. A cél, hogy a csajok is megszeressék a focit. Hogy ténylegesen lesz – e ilyen DVD, valóban új irányzatról van -e szó, az csak  attól függ, Brazília nyeri - e a vébét. Persze szombaton több is kiderül ki a BL döntő szünetében, de valószínűleg a youtube- on is debütál a leleplező videó.
Addigis, egy kis ízelítő:
 
Bookmark and Share
máj
20

 

Hatalmas igazság a címben. Ismerek olyanokat, akik úgy gondolják, hogy ha nincs izomlázuk edzés után, akkor az nem is volt hatásos, így többet nem is mennek arra az órára, inkább keresnek valami olyat, ami extrém terhelést nyújt számukra. Persze jó dolog ha a testünktől visszacsatolást kapunk, hogy dolgoztunk, azonban a a folyamatos izomláz veszélyekkel is járhat. A másik oldalon viszont az áll, hogy ne aggódjunk, hogy rendszeresen sportoló átlagemberként is néha- néha izomlázunk van, ez teljesen normális, az élsportolókat ugyanúgy utoléri.
 
Bookmark and Share
máj
10

 

Testművészet- ízlelgetem magamban a szó jelentését, és azon gondolkozom, hogy valóban eltalálták. Először kicsit idegenkedtem tőle, mert első pillantásra valami dinamikus humbug dolognak tűnt, húzzunk már le egy újabb bőrt a jógáról. Egyszer, nem is olyan rég viszont Borsodi Balázs dance órája után úgy döntöttem, hogy maradok nála BodyArton is, megnézem milyen.
Bookmark and Share
máj
6

 

Csakhogy kicsit elszakadjak az évfolyamdolgozatomtól.... gondoltam írok egy kicsit a FitBalance- ról. Alapvetően szeretem ezt a rendezvényt, aki már korábban is olvasott, az tudhatja, ezért most is izgatottan vártam a vasárnap reggelt. Más kérdés, hogy végül valami egészen más idegeskedés miatt nem tudtam aludni, de ez most nem téma, a lényeg, hogy végül senkinek sem esett baja, én meg ugyan kissé frusztráltan, de még mindig repesve mentem reggel edzeni.

Bookmark and Share
máj
6
Az elmúlt évek hagyományait követve idén is lesz TF aerobik nap, ahol kiváló oktatókkal ismerheted meg a legújabb trendeket, vagy csiszolhatod aerobik tudásodat.
Bookmark and Share
máj
1

Vannak ilyen edzők, olyan edzők, meg amolyan edzők, ezt kb. mindenki meg tudja állapítani. Valaki szimpatikus, valaki meg nem, akkor az ő órájára nem megyünk és kész. Amikor viszont valaki edzőnek tanul, és a tudást illetően legnagyobb bizalma az oktatóiban van már ezáltal (jó esetben, mert ha nem, akkor rossz iskolát választott) és az általuk átadott tudásban, akkor bizony érhetik nagy-nagy csalódások az edzőteremben.

Bookmark and Share
süti beállítások módosítása