jún
20

 

Te is hajlamos vagy az edzés terén a lazításra nyáron? Most nyugodtan bevallhatod, hogy ha választani kell az edzőterem és a vízpart között, akkor inkább te is a hasadat sütteted. Ne eressz le nyáron sem, mert ősszel annál nehezebb lesz az újrakezdés, és a meglepetés a mérlegre állva. Tippjeinkkel most könnyedén veheted a nyári lustaság akadályait, és fitt leszel a kánikulában is!
 
Ha unod az edzőtermet...
Mindenki odakint van, míg te a teremben izzadsz? Keress te is szabadtéri elfoglaltságot a barátaiddal. Legyen szó akár strandröplabdáról, vagy fociról, a jó időben rengeteg sportot tudtok együtt űzni. A jó hangulathoz és a retró érzéshez ráadásul elég egy frizbi vagy egy pár tollasütő is.
 
Itt az ideje, hogy új dolgokat próbálj ki!
Már régóta ki akartad próbálni a salsát, a zumbát, a wakeboard- ot, vagy netán a boxot? Ne habozz, most csak olyan edzésekre menj el, ami után már régóta sóvárogsz, így a motivációd is nagyobb lesz. És ki tudja, lehet, hogy ez lesz egy új sportszerelem kezdete.
 
 
Seprűt a kézbe!
Tudtad, hogy a takarítással is kalóriákat égethetsz? Ezért ha otthon maradsz rendbe tenni a lakást, akkor is nyugodt szívvel hátradőlhetsz a kanapén, hiszen aznap is tettél valamit a testedért.
 
 
Táncold át az éjszakát!
Egy jó buli minden edzéssel felér, feltéve ha végigtáncolod. Gondolj csak bele, egy salsa órán 300 kalóriát égethetsz el, akkor egy egész éjszakás salsa bulin ez e szám sokkal nagyobb! Hogy ez eddig eszedbe sem jutott? Irány a parkett!
 
 
Nyomás a vízbe!
Nem közeged a víz? Itt az idő, hogy kipróbáld, mert az úszás nem csak, hogy jól esik a melegben, de nagyon jótékony hatással van a testre is. Az úszás növeli az állóképességet, nyújtja az izmokat, és nem utolsósorban a gerincre gyakorolt jótékony hatásának köszönhetően javítja a tartást is.
 
Vidd el magaddal egy barátnődet!
Egyedül nem megy, ez néha igaz a sportra is, de mindenesetre sokkal könnyebb, ha van egy partnerünk ebben. Fűzd meg az egy barátnődet, hogy tartson veled, legyen szó akár aerobikról, futásról vagy más sportról, biztos, hogy így vele és magaddal is jót teszel.
 

 

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://bfit.blog.hu/api/trackback/id/tr982096734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

annpnn 2010.07.21. 23:42:46

fele királyságom egy tuti tippért, hogy mit csináljon az, akinek kedve ugyan lenne edzeni nyáron, de magas a vérnyomása és fejgörcsökkel küzd a kánikulában...próbáltam már így edzeni, de pl. a felüléseknél minden felérkezés egy villámcsapás volt a fejbe...nehéz ilyenkor, mert motiváció az van, de nincs kedvem heteket kihagyni a szédelgés miatt.
süti beállítások módosítása