jún
8

Azt mindenki fantáziájára bízom, hogy hogyan képzeli el az ideális fitt éjszakáját, de akinek nincs ötlete, annak csak ajánlani tudok két közelgő rendezvényt. Ha szeretnétek egy bulizós, ámde fitt és egészséges estét, akkor ott a helyetek. 

Beach Club &Oxygen Wellness - A fitness éjszakája 2010

"Itt az idő az újabb megpróbáltatásra"

Mielőtt bármit is írnék magáról a rendezvényről, annyit azért hadd jegyezzek meg, hogy ugyan nincs előttem az értelmező kéziszótár, de az 100 %, hogy a megpróbáltatás negatív csengésű szó, számomra például megpróbáltatás végigállni egy háromórás rendezvényt csendben, míg egy fitness éjszaka akkor már inkább próbatétel (feltéve ha részt veszek az összes órán, és még soha nem tettem ilyet, vagy lefutni egy maratont, etc. ) míg egy fitness éjszaka inkább buli, jókedv, közösségi élmény. Zárójel bezárva, ez nem fog rontani az esemény színvonalán (legalábbis bízom benne), de nem tudom levetni a PR- es énemet sem, és benneteket sem eltántorítani szeretnélek.

Helyszín: 

Holiday Beach Hotel |1039 Budapest | Piroska utca 3-5.

Időpont: június 25. 16- 03:00

Órák: lesz minden, ami egy fitnesz rendezvényre kell, dance-től kedzve a capoeira  aerobikon át a spinningig. Néhány oktató a teljesség igénye nélkül: Földvári Zsófi, Czanik Balázs, Spiki, Tatarek Rezső

Jegy: Elővételben 2900, helyszínen 3900 Ft

 

Bővebb info: info@creativesales.hu

 

Lite Fitness Night 2010


Ha design alapján döntenék, akkor ez az este ígérkezik jobbnak, plusz árban is jobb. Ettől függetlenül mindkettőt érdemes lenne megnézni.

Helyszín: Lite Wellness Hegyvidék, 1123 Budapest, Csörsz utca 14-16. (SPORTMAX HEGYVIDÉK)

Időpont: Július 2. , 17:30- 23:30

Órák: A Lite szinte egész sztárstábja kitesz magáért este,  lesz BootCamp, dance, BodyArt, TRX, kondi és spinning is, de emellett 30%- os masszázskedvezménnyel, hajbeszárítással és tombolával is csalogatják a vendégeket. Oktatók, a teljesség igénye nélkül: Borsodi Balázs, Lencsés Rita, Jazzy, Nagy Dorka, Vér Tomi.

Jegy: Nem tagok számára június 20- ig 2500, júli 1- ig 3000, azután 3500 Ft.

További infó: ITT

 

 

 

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://bfit.blog.hu/api/trackback/id/tr502065405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nolyemi · http://irdietam.wordpress.com/ 2010.06.17. 16:54:27

te mész valamelyikre? Ha igen, írsz majd róluk beszámolót? Érdekelne elmenni ilyen alkalmakra, de annyira sóher vagyok :D Hátha felkelted az érdeklődésemet és egyszer tényleg eljön a "majd legközelebb" :)

Lady Fit 2010.06.17. 21:14:55

Szia! Szeretnék, de úgy néz ki pont nem lesz itthon. Viszont beszámoló biztosan lesz, a kémeim mindenhol ott vannak :) Tény egyébként, hogy nem olcsó, talán a Lite kicsit jobban megéri, ráadásul a tavalyiról nagyon sok pozitív véleményt hallottam.

nolyemi · http://irdietam.wordpress.com/ 2010.06.18. 10:25:52

Akkor jó, ha lesz beszámoló :)
Idén biztos nem megyek, olyan szinten le vagyok égve anyagilag, de amint lesz rendes állásom és pénzem, szeretnék majd ilyen programokra beugrani.
Addig pedig csak csöndben irigykedve olvasom a beszámolókat :)

Lady Fit 2010.06.20. 22:34:22

@nolyemi: Szia!
Ne csüggedj, rengeteg jó szabadtéri mozgási lehetőség van, a másik pedig az, hogy ősztől pl. indul majd újra az ingyentorna a TF- en Czanik Balázzsal. Bár hozzáteszem, némelyik aerobik nap valóban nagyon húzós, a bérből- fizetésből élők számára is.
süti beállítások módosítása