máj
21

 

Május 29- én, remélem már kicsit jobb időjárási viszonyok között, -ami majd mindenki kedvét meghozza egy kis mozgáshoz - a Wellness Magazin ismét aerobik napot rendez.
Reggel 9- től délután 14: 30- ig lesznek órák, a teljesség igénye nélkül kipróbálhatod a legújabb irányzatokat, így például a zumbát és a meditatív aerotréninget, de a sztárprezenterek segítségével a klasszikusabb órákon is szuperül érezheted magad.
 
Órát tartanak: Fincza Erika, Földvári Zsófi, Hídvégi Andrea, Katus Attila, Lamm Nikó, Lencsés Rita, Szabó Timesz,Szentgyörgyi Rómeó, Szutter Bettina, Tatarek Rezső, Varró Gyula, Vieira Lívia.
 
Órarend: letölthető ITT
 
A rendezvényen az órák mellett rengeteg értékes nyeremény is gazdára talál, azonban ehhez csapatjátékosnak kell lenni.

A nap végén azok között a 3 fős csapatok között, akik legalább 3 aerobikórán részt vettek a Nagyteremben, az alábbi nyereményeket sorsolják ki:

- 1 hetes krétai nyaralás 3 fő részére a TUI jóvoltából
- 3db Dell laptop
- 3x50.000 Ft értékű Reebok ajándékcsomag
- 5x3 db Too Late karóra

Helyszín: Folyondár Vasas Sport és Tánc Centrum, III. kerület, Folyondár u. 15.
 
A belépő jutányos, mindössze egy Wellness magazinra lesz szükséged, a júniusi számban található kuponnal INGYENESEN beléphetsz.
De ne aggódj, ha nincs nálad, a helyszínen is megveheted.

A rendezvény jótékony is, hiszen a Wellness Magazin minden résztvevő után 500 Ft-tal támogatja a Madarász Utcai Gyermekkórházat.

 

 

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://bfit.blog.hu/api/trackback/id/tr132017322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása