máj
20

Samba- aerobic

Címkék: aerobic | Szerző: Lady Fit | 3:04 pm

 

Nyakunkon a focivébé, ezért minden magára valamit is adó sportcég ehhez kapcsolódó kampányokkal rukkol elő. És hogy, hogy mi köze a focinak az aerobikhoz? A Nike Write the future kampányában az egyik reklám teaser- ben Ronaldinho a főszereplő, és egy bizonyos samba- robics a fő téma. A cél, hogy a csajok is megszeressék a focit. Hogy ténylegesen lesz – e ilyen DVD, valóban új irányzatról van -e szó, az csak  attól függ, Brazília nyeri - e a vébét. Persze szombaton több is kiderül ki a BL döntő szünetében, de valószínűleg a youtube- on is debütál a leleplező videó.
Addigis, egy kis ízelítő:
 
Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://bfit.blog.hu/api/trackback/id/tr812017381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tracy77 2010.05.21. 14:08:02

Ronaldinho úgy tudom sajnos nincs a válogatottban ùgyhogy nem játszik a VB-n! Ezt elhibázták a Nikenál ! Persze elnézzük nekik ezt az apróságot mert zseniális a teaser!
süti beállítások módosítása